Zarządzanie i marketing
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia Buczkowice
(4)
Autor
Blanchard Ken
(1)
Blanchard Kenneth H. (1939- )
(1)
Buckingham Marcus
(1)
Coffman Curt
(1)
Doroba Anita
(1)
Guzowska Małgorzata
(1)
Johnson Spencer
(1)
Nahai Nathalie
(1)
Sala Józef
(1)
Witkowska Magda
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Odbiorca
Hotelarze
(1)
Menedżerowie
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Menedżerowie
(2)
Zarządzanie
(2)
Hotelarstwo
(1)
Kadry
(1)
Marketing elektroniczny
(1)
Organizacja pracy
(1)
Perswazja
(1)
Usługi turystyczne
(1)
Wpływ społeczny
(1)
Temat: czas
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Polska
(1)
Gatunek
Materiały pomocnicze
(1)
Monografia
(1)
Poradnik
(1)
Poradniki
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(503)
Edukacja i pedagogika
(265)
Socjologia i społeczeństwo
(137)
Biologia
(129)
Medycyna i zdrowie
(107)
Zarządzanie i marketing
(4)
Kultura i sztuka
(102)
Psychologia
(102)
Religia i duchowość
(101)
Podróże i turystyka
(97)
Literaturoznawstwo
(95)
Kultura fizyczna i sport
(53)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(51)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(47)
Rozwój osobisty
(46)
Geografia i nauki o Ziemi
(39)
Etnologia i antropologia kulturowa
(38)
Ochrona środowiska
(35)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(31)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(29)
Hobby i czas wolny
(28)
Językoznawstwo
(27)
Inżynieria i technika
(22)
Fizyka i astronomia
(19)
Kulinaria
(18)
Transport i logistyka
(15)
Rolnictwo i leśnictwo
(12)
Filozofia i etyka
(11)
Nauka i badania
(11)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(11)
Styl życia, moda i uroda
(10)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(7)
Architektura i budownictwo
(6)
Chemia
(6)
Dom i ogród
(5)
Informatyka i technologie informacyjne
(5)
Media i komunikacja społeczna
(5)
Praca, kariera, pieniądze
(5)
Archeologia
(4)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(4)
Matematyka
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Chcesz, aby Twoi pracownicy pracowali szybciej i efektywniej? Dzięki tej publikacji zdobędziesz zaufanie i zwiększysz efektywność pracy swoich podwładnych dosłownie w tytułową minutę. Autorzy przekonują, że wystarczy włożyć 20 procent wysiłku, by osiągnąć pozostałe 80 procent rezultatów. Publikacja przedstawia 3 sekrety. Odkrycie, a zarazem zastosowanie każdego z nich zajmuje minutę. Skutkiem tych działań będzie owocna realizacja założonych celów. Jest to doskonała pozycja dla kardy zarządzającej lub odpowiadającej za odniesione wyniki pracowników firmy. [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Buczkowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 005 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Światowe Bestsellery Biznesowe)
Książka podbiła wszystkie listy bestsellerów w Stanach Zjednoczonych od Financial Times po Amazon.com. Oparta na obszernym materiale empirycznym, jaki zebrali autorzy prowadząc badania w organizacji Gallupa, pokazuje, że istnieje coś, co łączy wszystkich odnoszących sukces menedżerów - jest tym elastyczność w podchodzeniu do sytuacji i ludzi, przekraczanie i łamanie utartych zasad. Książka proponuje model zarządzania, który pozwoli na wprowadzenie decydujących o sukcesie zmian, zwiększenie kreatywności pracowników i zadowolenia klientów oraz osiągnięcie lepszych zysków. [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Buczkowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 005 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Buczkowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Hotelarstwo : usługi, zarządzanie, procesy koncentracji / Józef Sala. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Copyright 2019. - 300 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Książka składa się z ośmiu rozdziałów. W rozdziale 1 scharakteryzowano istotę hotelarstwa, kryteria klasyfikacji hoteli oraz rolę hotelarstwa w obsłudze ruchu turystycznego. W rozdziale 2 zaprezentowano podstawowe rodzaje współczesnej turystycznej bazy noclegowej. Rozdział 3 prezentuje składniki głównej, cząstkowej usługi hotelowej, tj. usługi zakwaterowania. Kolejny rozdział 4 przedstawia m.in. istotę gastronomii i jej rolę w hotelarstwie, zakres usług gastronomicznych w hotelach i kierunki ich rozwoju. W rozdziale 5 scharakteryzowano główne usługi dodatkowe w hotelach. Rozdział 6 przedstawia specyfikę zarządzania przedsiębiorstwem hotelarskim. Rozdział 7 ukazuje funkcje głównych służb hotelu. Końcowy rozdział 8 prezentuje procesy koncentracji i integracji w hotelarstwie. Praca jest wynikiem wieloletnich zainteresowań naukowych Autora. [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Buczkowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej