41399
Książka
W koszyku
Zdrowie na talerzu : lecznicze właściwości potraw / tłumaczenie Piotr Art, Jan Halbersztat, Katarzyna Konarowska, Michał Madaliński. - Drugie polskie wydanie. - Warszawa : Reader's Digest, Copyright 2009. - 352 strony : fotografie kolorowe ; 26x21 cm.
50 popularnych produktów żywnościowych, ich właściwości i wpływ na zdrowie człowieka. 50 częstych chorób i dolegliwości, do których opracowano stosowne przepisy kulinarne. [nota wydawcy].
Status dostępności:
Wypożyczalnia Rybarzowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca języka
Tłumaczenie z języka angielskiego.
Uwaga dotycząca indeksów
Indeks - przepisy kulinarne na stronach 348-352.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej